Prima pagina Despre noi Servicii Oferta cotatie Contact English Version Versiunea in Romana
PATTCO INTERNATIONAL SERVICES LTD.
PATTCO INTERNATIONAL SERVICES LTD. este prezenta pe piata transporturilor din Europa din 1993. In acesti ani am dezvoltat capacitati deosebite de rezolvare a problemelor inerente unei activitati de transport, pe baza unui colectiv complet instruit si motivat. Abilitatile noastre sunt puse in valoare de o perfecta comunicare in timp real cu clientii, fapt ce ne-a adus de-a lungul anilor mai multe distinctii ( pozitii fruntase in topul IMM din Bucuresti).

Ne bazam activitatea pe contracte ferme cu un numar mare de transportatori din tara si din strainatate contracte care ne permit la randul nostru sa va punem la dispozitie un parc auto complet, de la autoutilitare de 1,5t, 3t, 7,5t pana la camioane standard de 20t, inclusiv dube frigorifice, izoterme, camioane jumbo si/sau cu ADR, in exclusivitate sau grupaj.

Va putem oferi servicii de transport pe orice destinatie in tara sau in strainatate, rutele noastre preferate fiind AUSTRIA, CEHIA, GRECIA, GERMANIA, POLONIA, FRANTA, ITALIA, BULGARIA. Clientii nostrii fideli, indiferent ca este vorba de companii extinse ca BAUMIT COM ROMANIA, G&G AMSTRONG ROMANIA, OMYA INTERNATIONAL AG, ACMS SA sau de companii de mai mici dimensiuni ca ASSA ABLOY ROMANIA, WIENERBERGER, AUSTROTHERM, SWISSPOR SA, SAV COM, CEH PAPER etc. au apreciat de-a lungul timpului promptitudinea si profesionalismul nostru.
Persoanele de contact care va vor prelua solicitarile sunt:

DIRECTOR: Dna. Doina PASTIEA

 
  In speranta unei indelungate si rodnice colaborari,
Cu stima,

PATTCO INTERNATIONAL SERVICES LTD SRL
Prima Pagina  :  Despre noi  :  Servicii  :  Oferta cotatie  :  Contact
Copyright © PATTCO INTERNATIONAL SERVICES LTD.